Naši preci oduvijek su se bavili proizvodnjom vina. Mi smo baštinili tradiciju i znanja, a rezultat su izvrsna vina raznih sorti. Zastupljene sorte su redom tradicionalne istarske sorte i to: malvazija, teran i muškat žuti. Naši vinogradi nalaze se u vinogorju sjeverozapadne Istre, a prostiru se na osunčanim padinama kod mjesta Ćepić kod Oprtlja, koje daju samo najbolje grozdove.

Sva naša vina možete kušati i kupiti u našoj kušaonici u Oprtlju, ili pak naručiti na ovoj stranici. Poštarina unutar Hrvatske iznosi 50 kn, a naručeno šaljemo na vašu adresu odmah po zaprimljenoj narudžbi. Rok isporuke je od 3 do 7 dana. Plaćanje se vrši pouzećem, pri isporuci.

Bianca

Svježe vino dobiveno od stare autohtone istarske sorte malvazija. Punog je okusa i mirisa koji podsjeća na cvijet akacije i zrele kruške. Harmonične strukture i jakog tijela. Ova malvazija je izuzetno svježa i mineralna te poziva na čašu više. Savršeno se slaže sa jelima od tartufa.

Sorta: malvazija istarska
Godina berbe: 2016
Sadržaj alkohola: 12,1 %vol
Veličina boce: 0,75 l

Santa Maria

Zrelo, nefiltrirano i profinjeno vino dobiveno od sorte malvazija, rađeno isključivo od biranog grožđa. Macerirana 10 dana na prirodnim kvascima i odležala 10 mjeseci u hrastovim bačvama. Mirisom podsjeća na zrele marelice i mediteranske začine. Okusom bogata i intenzivna.

Sorta: malvazija istarska
Godina berbe: 2015
Sadržaj alkohola: 14,0 %vol
Veličina boce: 0,75 l

Glavizza

Suho vino dobiveno od stare sorte od iznimnog značaja za Istru. Jarko žute boje te intenzivnog mirisa. Izrazito suho vino snažnog okusa i mednosti. Kristalne bistrine i idealne gustoće, savršeno se kombinira uz hranu na bazi ribe, ali i kod zalogaja sa pršutom i dinjom.

Sorta: muškat žuti
Godina berbe: 2015
Sadržaj alkohola: 12,1 %vol
Veličina boce: 0,75 l

Terra Magica

Vino dobiveno od autohtone istarske sorte teran, duboke crvene boje i harmoničnog okusa. Razvija intenzivan miris zrelih crvenih plodova, a najviše se ističe miris maline. Okus je pun zrelih sortnih naznaka kiseline. Savršeno prija uz svu hranu intenzivnog okusa, mesna jela i aromatične sireve.

Sorta: teran
Godina berbe: 2015
Sadržaj alkohola: 11,8 %vol
Veličina boce: 0,75 l

Rosé

Vino dobiveno isključivo od sorte terana iz naših vinograda. Prerađen po principu bijelih vina. Karakterizira ga boja višnje i jagode te ugodan, svjež voćni okus. Izvrsno se sljubljuje s hranom na bazi morskih plodova ili od mladog povrća.  
 
 

Sorta: teran
Godina berbe: 2015
Sadržaj alkohola: 10,4 %vol
Veličina boce: 0,75 l

Degustacije

Organiziramo degustacije svih naših vina i ostalih proizvoda, za pojedinačne posjete, ali i za grupe svih veličina. U mogućnosti smo primiti do 150 ljudi.

Pogledajte našu ponudu menija za agencije...

Upit